ÖĞRENCİ BARINMA BİRİMLERİ HAKKINDA DUYURU

Yeni Koronavirüs hastalığı (COVID-19) salgınının yayılımının azaltılması amacıyla alınan tedbirler kapsamında üniversitelerde 2019-2020 Bahar Dönemi sonuna kadar örgün eğitime ara verilmesi nedeniyle;
•  Üniversitemizde Öğrenci Yurtları, Öğrenci Evleri ve Konukevlerinde kayıtlı olup barınma hizmetinden fiilen faydalanmayan öğrencilerimizden 1 Nisan 2020 tarihinden geçerli olmak üzere ücret alınmayacaktır.
• Zorunlu nedenlerle yurtlarda kalmaya devam etmek isteyen öğrencilerimiz, zorunluluk durumlarını belgelemesi ve bu durumun Barınma Birimleri Yönetim Kurulu tarafından onaylanması şartıyla oluşturulacak nöbetçi bloğa yerleştirileceklerdir.
• Barınma birimlerimize kayıtlı olup şu anda fiilen barınma hizmetinden faydalanmayan hiçbir öğrencimiz bu süreçte barınma birimlerine kabul edilmeyeceklerdir.
• Öğrenci Yurtları, Öğrenci Evleri ve Konukevlerinde eşyaları bulunan öğrencilerimizin, eşyalarını alma zorunluluğu bulunmamaktadır. Eşyalar titizlikle muhafaza edilecektir.
• Öğrencilerimizin “EVDEKAL” çağrısına uyarak bulundukları yerlerden ayrılmamaları büyük önem arz etmektedir.