Ankara Evi Ramazan Duyurusu 2019

Değerli Hacettepeliler,

Ankara’nın en eski yerleşim yerlerinden Hamamönü’nde bulunan Hacettepe Üniversitesi Ankara Evi, bol çeşitli kahvaltısı, zengin öğle ve akşam yemekleriyle, tarihi binasında ve özenle düzenlenmiş bahçesinde Üniversitemizin mensuplarına hizmet vermektedir.

Ankara Evi, Altındağ Belediyesi’nin Ramazan süresince düzenlediği etkinliklerle daha çok renklenen Hamamönü Sokağı’nın keyfini, Hacettepe Üniversitesi’nin siz değerli mensuplarının da çıkarması için Ramazan ayında özel iftar menüleriyle hizmet verecektir.

Sizleri, aileniz, dostlarınız ve tüm sevdiklerinizle birlikte Ankara Evi’nde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla.

Hacettepe Üniversitesi

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Sosyal Tesis ve İşletmeler Müdürlüğü

*Rezervasyon için lütfen (0312) 305 35 00 – 305 33 00  numaralı telefonları arayınız.