Yerleşkelerin gülen yüzü ...

Konuk Evleri

Konuk Evi 1
Misyonumuz, 144 oda mevcudu ve 175 yatak kapasitesi ile Konukevi-1’in, üniversitemiz lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, asistan, doktor, hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere, Erasmus öğrenci değişim programları, kongre, seminer veya benzer toplantı ve organizasyonlar için Üniversitemizde bulunan diğer önemli (VIP) konuklarımıza, müşteri memnuniyetini amaç edinmiş eğitimli ve tecrübeli personeli ile konaklama ve kaliteli hizmet alma imkanı sunulmasını sağlamaktır.

Sürekli eğitim ve kendini geliştirme prensibi ile 24 saat süre sürdürülen hizmet ve çalışmalar doğrultusunda vizyonumuz, kalite standartlarında en yüksek yerde yer almayı hedefleyerek otel, misafirhane ve yurt hizmeti vermek, her milletten konuklarımıza kaliteli hizmet sunularak, Üniversitemizin Uluslar arası başarılarına barınma anlamında katkılar sağlamaktadır.

En temel değerlerimiz, çalışkanlık, saygı, müşteri memnuniyeti, katılımcılık, iş birliği, saydamlık, sürekli eğitim, mükemmelliyetcilik ve adalettir.

İletişim Bilgileri
Adres : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Konukevi-1 Birimi 06100 Sıhhiye/ANKARA
Telefon : 0 312 305 15 78 / 0 312 305 16 79
Faks: 0 312 305 43 75

Konuk Evi 2
Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye Yerleşkesi’nde İktisadi İşletmeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet göstermektedir. D-5 ve D-6 olmak üzere 2 bloktan oluşmuş olup 182 oda kapasitesi ile öğrenci , hemşire ve Yönetim Kurulu’nun öngördüğü diğer üniversite mensuplarımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

Odalarımızın tamamı tek kişilik olup , çeşitli özelliklerle donatılmıştır. Her odanın standardı aynı olup, odalarda 24 saat süreyle internet bağlantısı , kablo tv bağlantısı , sıcak su, mini buzdolabı , televizyon , çalışma masası ve giysi dolabı bulunmaktadır.

Katlarımızda ki ortak kullanım alanı olan çamaşırhane ve mutfaklardan 24 saat yararlanılmaktadır.Misafirhanemizin mutfaklarında 1 adet 4’lü set üstü ocak , 1 adet mikrodalga fırın ve her öğrenci ve hemşirelerimize ait 1’er mutfak dolabı mevcuttur.Ayrıca çamaşırhanelerimizde 3 adet çamaşır makinası , 1 adet kurutma makinası ve 1 adet ütü ve ütü masası vardır

Eşsiz Ankara manzarası ve 12. kat teras kafeteryamızda öğrencilerimize her sabah açık büfe olarak kahvaltı hizmeti verilmektedir.

Standart Oda

Hacettepe Üniversitesi’ni yeni kazanan veya devam etmekte olan öğrenciler, asistan, doktor veya diğer üniversite mensuplarının mezun olana kadar ve/veya okul ile ilişkisi kesilene kadar barınma hakkının saklı olduğu Konukevinde, her bireye tek kişilik bir oda tahsis edilmektedir.171 yatak kapasiteli odalarımızda mini buzdolabı, 37 ekran tv, çalışma masası, berjer, koltuk, duşakabinli banyo, giysi dolabı, tekli baza ve yatak, internet hizmeti bulunmaktadır.

Suit (VIP) Oda

Kongre, seminer, toplantı veya benzer sebeplerle Üniversitemize gelen yerli-yabancı özel misafirlerimize, Rektörlük konuklarına, YÖK Genel Kurul Toplantısı için Ankara İlinde bulunan diğer Üniversite Rektörlerine, ses veya sahne sanatçılarına toplam 9 adet suit odada, hizmet verilmektedir.

Ortak Kullanım Alanları
Çamaşırhane – Mutfak
Ortak kullanım alanlarımızda çamaşırhane ( 3 adet çamaşır makinesi, 1adet kurutma makinesi, ütü ve ütü masası) ve mutfak (set üstü ocak, mikrodalga fırın, her öğrenci ve hemşirelerimize ait mutfak dolabı) bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri
Adres : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi / ANKARA / TÜRKİYE