Konuk Evleri

Konuk Evi 1
Konukevi-1'de konuklarımız için tek kişilik ve çift kişilik odalar tahsis edilmektedir. Odalarımızda sandık bazalı yatak, elbise dolabı, çalışma masası, mini buzdolabı bulunmaktadır. Banyo ve tuvalet odanın içinde olup, kişiye aittir, odaların içinde 24 saat süre ile sıcak su ve kablo tv bağlantısı mevcuttur. Birimimizde, Üniversitemiz Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Asistan, Doktor, Uzman, Yrd.Doçent, Doçent, Hemşire, hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında kongre, seminer veya benzer toplantı ve organizasyonlar için ünversitemizde bulunan diğer konuklarımız ve öğrenci velileri kalabilmektedir.

İletişim Bilgileri
Adres : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Konukevi-1 Birimi 06100 Sıhhiye/ANKARA
Telefon : 0 312 305 15 78 / 0 312 305 16 79
Faks: 0 312 305 43 75

Konuk Evi 2
Konukevi-2'de konuklarımız için tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik odalar tahsis edilmektedir. Odalarımızda sandık bazalı yatak, elbise dolabı, çalışma masası, mini buzdolabı bulunmaktadır. Banyo ve tuvalet odanın içinde olup, kişiye aittir, odaların içinde 24 saat süre ile sıcak su ve kablo tv bağlantısı mevcuttur. Birimimizde, Üniversitemiz Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Asistan, Doktor, Uzman, Yrd.Doçent, Doçent, Hemşire, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında kongre, seminer veya benzer toplantı ve organizasyonlar için ünversitemizde bulunan diğer (VIP) konuklarımız kalabilmektedir.

İletişim Bilgileri
Adres : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi / ANKARA / TÜRKİYE