Beyaz Ev

 

 

Çalışma Saatleri.

Beyaz Ev Restoran pazartesi günleri hariç saat 09:00 - 22:00 saatleri arasında  hizmet vermektedir.

İletişim için

Telefon :  0312 297 63 70-71

 

 

 

 

Organizasyon

Beyaz Ev – Doğum Günü

Eğlencenin en çocukça hali için size Beyaz Ev’in en güzel köşesini ayırdık! 80 kişiye kadar olan tüm organizasyonlarınız için sizi ve konuklarınızı şömineli bölümümüzde ağırlıyoruz. Tüm bu eğlencenin merkezinde yer almanız için Beyaz Ev sizi bekliyor. Herkese açık organizasyonlarımızla mutluluğunuzu paylaşmaya hazırız.

Beyaz Ev – Düğün
Rüyalarınızın davetlileri, bizim misafirlerimiz!

En özel günlerinizin davetlilerini 330 kişilik ‘Balo Salonu’muzda ağırlıyoruz. Yaz ve bahar aylarında ise prens ve prenseslerin kır düğünü hayali 800 kişilik bahçemizde hayat buluyor. Yeşillikler, temiz hava ve güneşin batışının harika manzarasıyla başlayan; yıldızlar ve aşkın mitolojideki sembolü dolunayın size eşlik ederek devam ettiği bu harika atmosferde geceniz bir masaldan farksız.

Siz, ilk vals’inizle tüm konuklarınızın huzurunda hayata ilk adımınızı atın, biz size klasik müzikten pop müziğe, concerto’lardan sonata’lara, jazz’dan bulues’a canlı canlı eşlik edelim. Hayallerinizi rüyalarınızda değil, Beyaz Ev’de yaşayın.

Uzman ekibimizle hazırlandığımız geceniz için ışık gösterileri, özel müzikler ve size hazırlanan platformda yürürken tüm misafirlerin gözünde birer masal perisi olacaksınız. Mutluluğunuzu paylaşacağınız yer, sizi mutlu etmeli, işte biz de bunun için buradayız!

Restoranlar

Beyaz Ev Restoran | serpme kahvaltı
Hafta sonu kahvaltılarının adresi tek; çeşidi ise onlarca!

Beyaz Ev Restoran’da onlarca çeşitten oluşan bu müthiş kahvaltı 10.00 – 14.00 arası damak zevkinize sunuluyor.

Usta şeflerimizce hazırlanan bu özel lezzetler, göz kamaştırıcı sunumlarıyla, hafta sonuna enerjik bir başlangıç yapmanız için şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta sizi beklemektedir.

Uzun lafın kısası modern yaşamın içinde vakit bulup da yapamadığınız tüm ev lezzetlerini Beyaz Ev’de, üstelik kalitesine göre çok uygun bir fiyata bulabilirsiniz.

 

Beyaz Ev Restoran | A la Carte (Seçmeli Menü)
Dünya kadar lezzet, dünya mutfağından seçmeler: Beyaz Ev Restoran.

Her güne özel sürpriz yemeklerin sunulduğu restoranımız, şeflerimizin hünerlerini sergiledikleri nadide yiyeceklerle karşınıza çıkıyor. Neleri seçeceğinize karar vermek ise size düşüyor.

İletişim Bilgileri
Adres: Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü, Eskişehir Yolu ANKARA

Telefon : 0312 297 63 70-71