University World Cup Combat Sports Bronz Madalya Hacettepe'nin
2022 FISU Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası
Türkiye Birincisi Hacettepe
2022 Üniversitelerarası Bilardo Ünilig Türkiye Birincisi Hacettepe
Türkiye Birincisi Hacettepe
2022 Üniversitelerarası Bilardo Ünilig Türkiye Birincisi Hacettepe
Türkiye Şampiyonası
2022 Üniversitelerarası Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası
Bilek Güreşi
Üniversiteler Arası Türkiye Bilek Güreşi
Kick boks Şampiyonası
Türkiye Üniversiteler Arası Kick boks Şampiyonası
Ankara 1.si
Geleneksel Ayva Kupası' Ankara 1.si Üniversitemizin Basketbol Kadın Takımı
1. Lig Şampiyonu
Türkiye Üniversite Sporları Futbol Erkekler 1. Lig Şampiyonu Hacettepe
Üniversite Sporları Wushu Şampiyonası
Türkiye Üniversite Sporları Wushu Şampiyonasında Talha Demir Türkiye Şampiyonu
Modern Pentatlon
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Modern Pentatlon ( Laser- Run) Şampiyonumuz
Alerjen Maddeler veya Ürünler

ALERJİYE VEYA İNTOLERANSA NEDEN OLAN BELİRLİ MADDE VEYA ÜRÜNLER

Alerjen Maddeler veya Ürünler

A.  Gluten içeren tahıllar: buğday (ör. kılçıksız buğday ve kamut), çavdar, arpa, yulaf veya bunların hibrit türleri ve bunların ürünleri
B.  Kabuklular (Crustacea) ve bunların ürünleri
​C.  Yumurta ve yumurta ürünleri
D.  Süt ve süt ürünleri (laktoz dahil)
​E.  Balık ve balık ürünleri
F.  Hardal ve hardal ürünleri
G.  Yerfıstığı ve yerfıstığı ürünlerii
H.  Soya fasulyesi ve soya fasulyesi ürünleri 
​İ.  Kereviz ve kereviz ürünleri
J.  Acı bakla ve acı bakla ürünleri
K.  Sert kabuklu meyveler: Badem (Amygdalus communis L.), fındık (Corylus avellana), ceviz (Juglans regia), kaju fıstığı (Anacardium occidentale), pikan cevizi (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), brezilya fındığı (Bertholletia excelsa), antep fıstığı (Pistacia vera), macadamia fındığı ve Queensland fındığı (Macadamia ternifolia) ve bunların ürünleri
​L.  Kükürt dioksit ve sülfitler  (tüketime hazır veya üreticilerin talimatlarına göre hazırlanan ürünler için, toplam SO2 cinsinden hesaplanan konsantrasyonu 10 mg/kg veya 10 mg/L’den daha fazla olanlar)
M. Yumuşakçalar ve ürünleri
N.  Susam tohumu ve susam tohumu ürünleri