Beslenme Yardımı Başvurusu

ÜCRETSİZ BESLENME DESTEĞİ HAKKINDA

• ‘Ücretsiz Beslenme Desteği’ başvurusu tamamen çevrimiçi olarak yapılacaktır. Ayrıca yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  • Sistemin sizden istediği bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak yükleyebilmek için öncelikle açıklamalar kısmını okuyunuz.
  • Başvurular 15 Şubat 2022’de başlayıp22 Şubat 2022’de (mesai saati sonunda) bitecektir.
  • ‘Ücretsiz Beslenme Desteği’ne hak kazanan öğrenciler bu haklarını 2021 – 2022 bahar dönemiyle sınırlı olarak kullanabileceklerdir.
  • 15 -19 Kasım 2021 tarihleri arasında başvuru yaparak bu hakkı kazanan öğrencilerimizin‘Ücretsiz Beslenme Desteği’ bahar dönemi sonuna kadar devam edeceği için ayrıca başvuru yapmalarına gerek yoktur.
  • Gerek görüldüğü takdirde öğrencilerden ek bilgi talep edilebilecektir.
  • Sonuçlar herhangi bir kanaldan ilan edilmeyecek olup, öğrencilerimizin HÜ Kartlarına otomatik tanımlama yapılacaktır.
  • Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen öğrenciler hakkında yasal haklar saklı kalmak kaydıyla disiplin hükümleri uygulanacak olup başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Başvuru sayfası için tıklayınız.