University World Cup Combat Sports Bronz Madalya Hacettepe'nin
Üniversite Sporları Wushu Şampiyonası
Türkiye Üniversite Sporları Wushu Şampiyonasında Talha Demir Türkiye Şampiyonu
Modern Pentatlon
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Modern Pentatlon ( Laser- Run) Şampiyonumuz
Ücretsiz Barınma Desteği Hak.

ÜCRETSİZ BARINMA DESTEĞİ HAKKINDA

• Ücretsiz Barınma Desteği’ başvurusu tamamen çevrimiçi olarak yapılacaktır. Ayrıca yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  • Sistemin sizden istediği bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak yükleyebilmek için öncelikle açıklamalar kısmını okuyunuz.
  • Başvurular 22 Kasım 2021’de başlayıp 26 Kasım 2021’de (mesai saati sonunda) bitecektir.
  • Ücretsiz Barınma Desteği’ne hak kazanan öğrenciler bu haklarını 2021 – 2022 eğitim öğretim dönemiyle (başvuru kabul tarihindenitibaren) sınırlı olarak (1 yıl) kullanabileceklerdir.
  • Gerek görüldüğü takdirde öğrencilerden ek bilgi talep edilebilecektir.
  • Sonuçlar herhangi bir kanaldan ilan edilmeyecek olup, öğrencilerimizin kalmış olduğu barınma birimlerinde tanımlama yapılacaktır.
  • Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen öğrenciler hakkında yasal haklar saklı kalmak kaydıyla disiplin hükümleri uygulanacak olup başvurusu geçersiz sayılacaktır.
  • Üniversitemiz Ücretsiz Barınma Desteği ’ne sadece barınma birimlerinde kalan öğrencilerimiz başvuru yapabilecektir.

Başvuru sayfası için tıklayınız.