Ücretsiz Beslenme Desteği Hakkında

ÜCRETSİZ BESLENME DESTEĞİ HAKKINDA

• ‘Ücretsiz Beslenme Desteği’ başvurusu tamamen çevrimiçi olarak yapılacaktır. Ayrıca yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

• Sistemin sizden istediği bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak yükleyebilmek için öncelikle açıklamalar kısmını okuyunuz.

• Başvurular 15 Kasım 2021’de başlayıp 19 Kasım 2021’de (mesai saati sonunda) bitecektir.

• ‘Ücretsiz Beslenme Desteği’ne hak kazanan öğrenciler bu haklarını 2021 – 2022 eğitim öğretim dönemiyle sınırlı olarak (1 yıl) kullanabileceklerdir.

• Gerek görüldüğü takdirde öğrencilerden ek bilgi talep edilebilecektir.

• Sonuçlar herhangi bir kanaldan ilan edilmeyecek olup, öğrencilerimizin HÜ Kartlarına otomatik tanımlama yapılacaktır.

• Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen öğrenciler hakkında yasal haklar saklı kalmak kaydıyla disiplin hükümleri uygulanacak olup başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Başvuru sayfası için tıklayınız.