University World Cup Combat Sports Bronz Madalya Hacettepe'nin
Üniversite Sporları Wushu Şampiyonası
Türkiye Üniversite Sporları Wushu Şampiyonasında Talha Demir Türkiye Şampiyonu
Modern Pentatlon
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Modern Pentatlon ( Laser- Run) Şampiyonumuz
Ayser ve İhsan Doğramacı Anaokulu Duyurusu

Sayın Veli,

1-Ayser ve İhsan Doğramacı Anaokulunda kayıtlı öğrencilerimizden 2020 dönemi sonuna kadar (15.06.2020 – 31.07.2020 tarihleri arasında) eğitim sürecine devam etmesi istenilen öğrencilerimizin eğitimleri Beytepe Anaokulunda devam edebilecektir.

Bu nedenle 2020 dönemi sonuna kadar (15.06.2020 – 31.07.2020 tarihleri arasında) öğrencimizden eğitimine devam etmesini isteyen velilerimizin 08.06.2020 tarihine kadar sksdb@hacettepe.edu.tr adresine bu beyanlarını açık bir şekilde bildirmeleri rica olunur.

2-Halihazırda kayıtları devam eden öğrencilerimizden kaydını almak isteyen ve eğitim süresi dolan velilerimizin ise bu e-postanın ekinde yer alan İlişik Kesme Formunu eksiksiz olarak doldurarak sksdb@hacettepe.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri rica olunur.

*Her yıl geçerli olan Ağustos ayı anaokulu ara kapanış uygulaması, 03.08.2020 tarihi itibariyle 2020 yılı için de geçerlidir.

** Dönem sonuna kadar Beytepe Anaokulunda eğitime devam etmesi istenilen öğrencilerimizin Beytepe Anaokuluna ulaşımları veliler tarafından sağlanacaktır.

*** 1 . madde için belirtilen e-posta adresine herhangi bir dönüş yapılmaması ya da belirtilen tarihten sonra dönüş yapılması halinde olumsuz cevap gönderilmiş sayılarak işlem yapılacaktır.

****İlişik kesilme işleminin 08.06.2020 tarihine kadar gerçekleşmemesi halinde 15.06.2020 – 31.07.2020 tarihleri arasında öğrencimizin eğitimine devam ettiği düşünülerek ücret ödemesi zorunlu hale gelecektir.

Form-1(İlişik Kesme Formu)

Form-2(Muhasebe Formu)