Elmadağ Kayak Merkezi

Kar, Elmadağ Kayak Merkezi’nde rüyalardaki gibi. Gündüzleri kayak pistinde doyumsuz eğlence, akşamları ışıl ışıl karşı dağlardan yansıyan kar beyazlıkları eşliğinde sıcacık restoranımızda yemek keyfi. Gündüzün eğlencesi sofranızda huzura dönüşüyor; günün ardından ise karın sessizliği sizi bir tatlı mutlulukla sarıyor.

Elmadağ Kayak Merkezi, her hafta sonunuzu beyaza bürüyor. Beklentilerinizi yükseltecek bu müthiş tesis, sizi her hafta sonu 08.00 – 17.00 saatleri arasında bekliyor.

İletişim Bilgileri
Adres : H.Ü.Spor Bilimleri ve Teknolojisi.Y.O.Kayak ve Eğit.Tesis. Yakupabdal Köyü Kayak Merkezi ELMADAĞ

Rezervasyonlarınız için Telefonlarımız
Hafta İçi : 0 312 305 24 96